Szakallt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zapraszamy do nowo otwartej gry o tematyce farmerskiej. Z konkurencji wyróżnia nas wiele nowinek i smaczków, których nie znajdziecie gdzie indziej. Farmi.pl - Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VistonEr Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No wygląda ciekawie, może zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No wygląda ciekawie, może zagram Więc zapraszam;) Gra dopiero się rozkręca planowane otwarcie na 15 sierpnia 2011 ale już można zdobywać poziom. Dodatkowo dla każdego kto się zarejestruje z tego forum i poda login w tym temacie w przeciągu 24h otrzyma prezent w formie 20 Monet w grze (wartość 10zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus39 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mi nie działa stronka,pusty biały ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lides Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nick: Lides Gra wydaje się być w miarę interesująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus39 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dobra gram w to całe DEMo,fajna gra ;D tylko troche jakby wooolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek93 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 bo pewnie serwer dziadowski mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 bo pewnie serwer dziadowski mają Serwer dobry na netmark.pl niedługo będzie VPS wykupiony grę jak widać wciąż udoskonalam także warto poświecic chwile dziennie Nick: Lides Gra wydaje się być w miarę interesująca Lides 20 Monet poszło. Pozdrawiam mi nie działa stronka,pusty biały ekran możliwe że trafiłeś na przerwe techniczną Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus39 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to ja tez chce monety Nick:TreeCou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jakby się dało to też prosze o monety Nick:skyref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Takie rzeczy na pw! Jak pode mną znajdą się posty typu: to ja tez chce monetyNick:TreeCou Jakby się dało to też prosze o monetyNick:skyref to zamykam temat. W tym temacie oceniamy grę i piszemy bugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Sorka... Nie wiedziałem panie KidModzie A jeśli chodzi o gre to całkiem niezła! a bugi są nie potrzebne Aha i jeszcze panie KidMod mogłbyś mój cytat w poście usunąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to ja tez chce monety Nick:TreeCou poszły Pozdrawiam Jakby się dało to też prosze o monety Nick:skyref Monety dodane edit:Już niedługo nowa grafika. Proszę pisać co powinienem zmienic w pierwszej kolejności. Może jakiś czt miedzy użytkownikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus39 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przydała by sie płątnosć SMSem za monety kiedy uruchomicie forum? dokłądnie Czat to jest myśl,po za tym przydało by sie zeby bot w 3warzywa nie był non stop zajety i mógł jakby grać z kilkoma na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Czat moze byc ale taki ogolny dla wszystkich Mogłbyś zmienić zamiast jedno zlecenie dziennie to np.2 bo jedno to zdecydowanie za mało moim zdaniem aha i jeszcze co z tymi klubami bo nikt nie ma może kilka klubów dać komuś na zachęte (jakby co to ja moge przyjąć jeden klub) I jeszcze chodzi o gre 3Warzywa pewien gracz Majulka5 od kilku godzin gra w tą gre z botem i nie schodzi nie da się pograć moglibyśćie dodać jeszcze pare botów albo jakis limit grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Mam nadzieje że grafiki będą fajne :P Farmi.pl rzadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przydała by sie płątnosć SMSem za monety kiedy uruchomicie forum? dokłądnie Czat to jest myśl,po za tym przydało by sie zeby bot w 3warzywa nie był non stop zajety i mógł jakby grać z kilkoma na raz. na forum nie mam zabardzo czasu i bede zmuszony odlozyc go na pozniej chyba ze znajdzie sie ktos kto je poprowadzi ;P Jeśli chodzi o bota mam problemy z cron i dlatego tez nie zwalnia sie po zakonczeniu rozgrywki. postaram sie to naprawic jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus39 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 kiedy jakis Update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 kiedy jakis Update? update'u nie bedzie ;P bedzie natomiast 2 serwer w momencie gdy gra zostanie dopieszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus39 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jest juz tyle ludzi ze trzeba s2 otworzyc? Łooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jest juz tyle ludzi ze trzeba s2 otworzyc? Łooo nie nexus nie ma jeszcze tylu ludzi;P mówie tylko ze gdy gra zostanie doprowadzona do stanu odpowiadajacego mojemu i graczy guscie wtedy otworze 2 serwer a to co jest zostawie jako pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 woow s2 tak myslalem ze wkoncu powstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 wtf taki bug mialem jak zaczelem w to grac screenshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakallt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 wtf taki bug mialem jak zaczelem w to grac screenshot niestety ale twoj screen jest zbyt mały aby cos zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jutro zmienie go na wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.