Skocz do zawartości

Farmi.pl

Szakallt

Rekomendowane odpowiedzi

No wygląda ciekawie, może zagram :)

Więc zapraszam;)

Gra dopiero się rozkręca planowane otwarcie na 15 sierpnia 2011 ale już można zdobywać poziom.

Dodatkowo dla każdego kto się zarejestruje z tego forum i poda login w tym temacie w przeciągu 24h otrzyma prezent w formie 20 Monet w grze (wartość 10zł)

bo pewnie serwer dziadowski mają

Serwer dobry na netmark.pl niedługo będzie VPS wykupiony grę jak widać wciąż udoskonalam także warto poświecic chwile dziennie

Nick: Lides

Gra wydaje się być w miarę interesująca :)

Lides 20 Monet poszło. Pozdrawiam

mi nie działa stronka,pusty biały ekran

możliwe że trafiłeś na przerwe techniczną Pozdrawiam

Czat moze byc ale taki ogolny dla wszystkich

Mogłbyś zmienić zamiast jedno zlecenie dziennie to np.2 bo jedno to zdecydowanie za mało moim zdaniem

aha i jeszcze co z tymi klubami bo nikt nie ma

może kilka klubów dać komuś na zachęte (jakby co to ja moge przyjąć jeden klub)

I jeszcze chodzi o gre 3Warzywa pewien gracz Majulka5 od kilku godzin gra w tą gre z botem i nie schodzi nie da się pograć moglibyśćie dodać jeszcze pare botów albo jakis limit grania

przydała by sie płątnosć SMSem za monety ;)

kiedy uruchomicie forum?

dokłądnie Czat to jest myśl,po za tym przydało by sie zeby bot w 3warzywa nie był non stop zajety i mógł jakby grać z kilkoma na raz.

na forum nie mam zabardzo czasu i bede zmuszony odlozyc go na pozniej chyba ze znajdzie sie ktos kto je poprowadzi ;P

Jeśli chodzi o bota mam problemy z cron i dlatego tez nie zwalnia sie po zakonczeniu rozgrywki.

postaram sie to naprawic jak najszybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Farmi.pl   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...