Skamer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam. Mam problem podczas odpalenia skryptu DO_aurora w WP..ustawiam wszystko według poradnika i wyskakuje mi error EnableDebugPrivilege. Co zrobiłem nie tak ? I drugie pytanie, jakie id odpowiada adminow i w aurorze ? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Mam problem podczas odpalenia skryptu DO_aurora w WP..ustawiam wszystko według poradnika i wyskakuje mi error EnableDebugPrivilege. Co zrobiłem nie tak ? I drugie pytanie, jakie id odpowiada adminow i w aurorze ? Z góry dzięki. sciagnij skonfigurowane wp od szymon1215 2 odp. 21 http://www.mpcforum.pl/topic/416719-dlskonfigurowany-wp/ o tutaj link do wp+aurora Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez polandxxdd Skamer 1 Odnośnik do komentarza
Skamer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzięki, tylko problem jest taki że link nie działa Jeśli ktoś posiada skonfigurowanego WP pod aurore to bardzo proszę o wstawienie. Leci plusik. Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) dam zaraz edita z linkiem dzialajacym @edit oto link : http://www.speedyshare.com/files/29751910/WP_skonfigurowane.zip + prosze Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez polandxxdd Madry12 i Skamer 2 Odnośnik do komentarza
Skamer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nadal error EnableDebugPrivilege...proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Madry12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @up uruchom jako administrator Odnośnik do komentarza
Skamer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Teraz nie ma erroru, ale ale..aurora nie działa ;f W multi injector przy procesie plugin_container jest Err:[intPCC]. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Teraz nie ma erroru, ale ale..aurora nie działa ;f W multi injector przy procesie plugin_container jest Err:[intPCC]. Proszę o pomoc. spróbuj na przeglądarce netscape navigator , troche starsza ale u mnie zadziałało Skonfigurowany WP skan nie działa u mnie virustotal .. ale jak chcesz to sobie przeskanuj domowym antywirem Netscape Navigator 9 do tego skanu nie daję specjalnie bo to plik znaleziony w necie :P Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez patricok Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi