klanik1 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Więc tak śćiagłem hd patchera, texture packa i kopiuje do folderu texture pack w appdata lub tak włączam hd patchera-----------> patchuje i nic nie ma w texture pack i jak włącze gre to jest normalnie Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Otwórz folder Texture pack z menu minecrafta i tam skopiuj. klanik1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klanik1 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 I dalej nic. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klanik1 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 pomoże ktoś? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ontarion Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Musi on być w WinRarze! klanik1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli plik który pobrałeś jest w win.rar to nie wypakowuj go tylko wejdź w start--->uruchom--->Wpisz %appdata%--->minecraft-->texturpacks--->wklej ten plik tam--->spatchuj wszystko i powinno grać klanik1 1 Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bNk. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Masz nie wypakowywać tego texture packa tylko go wrzucić w postaci jakiej ściągnałeś do folderu TexurePacks klanik1 1 by hipek from USA3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ax333l Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Musisz wrzucić plik "Nazwatexturepacka.RAR". Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Ax333l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @up zaloz swoj temat a nie spamisz!! @topic tak jak wyzej w rar wstawiasz nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi