Niepokonany007 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cześć , Mam problem z zamianą tła klienta , Gdy wszystko po zamieniałem w Locale_pl -> ui i tam sa obrazki ( login ,serwerlist,select) i zrobiłem dobrze z wymiarami.. Klienta mam SuckMT2 PL , gdy usune tamte obrazki i wezme swoje to jest czarne tło .. O co chodzi .? Prosze o pomoc bedzie + lub - jak kto woli Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cześć , Mam problem z zamianą tła klienta , Gdy wszystko po zamieniałem w Locale_pl -> ui i tam sa obrazki ( login ,serwerlist,select) i zrobiłem dobrze z wymiarami.. Klienta mam SuckMT2 PL , gdy usune tamte obrazki i wezme swoje to jest czarne tło .. O co chodzi .? Prosze o pomoc bedzie + lub - jak kto woli Podmieniłeś z taką samą nazwa i spakowałeś i wrzuciłeś do klienta ? Odnośnik do komentarza
Niepokonany007 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Podmieniłem z taką samą nawą i wrzuciłem do klienta tylko ;> Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pewnie tamte wywaliłeś i wgrałeś nowe z innym rozszerzeniem Pliki te muszą być w *.jpg , zobaczy czy przypadkiem nie masz *.png lub inne. Niepokonany007 1 Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Niepokonany007 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzięki Dash Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi