sorce Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam mam 19 sorka 19 m lvl eq; spirit cloak, plate legs, leather boots, wand of decay, dvarven shield. Teraz nasuwa sie moje pytanie gdzie wybocic gdzies 25-27 lvl ? Jak macie waypointy do TA lub BlackD to wyslijcie mi na PW. Z gory dz. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez sorce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pacc/facc?N-pvp/pvp? sorce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorce Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Facc pvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na faccu i pvp to nie pobodzisz za bardzo;/Tak czy owak na tych levelach zawsze siedziałem na dwarfach . sorce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorce Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ehh dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorxer Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Heh, ja na faccu wybociłem 4 najty 35, 37, 52 i 59 wiec nie gadajcie, że sie nie da bocic; ] Sorciem gorzej, to fakt, na razie siedź na dwarach, potem przerzuć się na roty - chyba, że masz dobre eq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi