Shibitos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy furia u tryndamere to nerf? Teraz im mniej hp tym więcej dmg, a z furii mniej się wyciśnie critical chance niż przed patchem, niech się wypowie ktoś, kto grał nim przed nerfem i gra teraz. I czy jest możliwość, że riot cofnie nerfa TFowi? Bo jego ulti jest treaz ch*jowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieloo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Twisted Fate Nie cofna bo ulti bylo lekko op, i mogl sobie podczas team fighta pushnac ze 2 turrety. @Tryndmere Teraz jest latwiejszy dla poczatkujacych i ma lepszy last hit, lecz jungla mu sie bardzo spowolnila ( z ponizej 3 minut do 5 WTF?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurkiPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Co do tego czy cofnął czy nie - nie wiadomo, wszystko zależy od nich. A zastąpienie bloodlustów furią imo nie jest złym pomysłem bo łatwiej zdobyć punkty, żeby użyć heala czy mieć więcej DMG. Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ndElement Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 I czy jest możliwość, że riot cofnie nerfa TFowi? Bo jego ulti jest treaz ch*jowe lepiej, żeby było op i wygrywało gry, niż było zbalansowane, bo Ty nim grasz, co nie? furia u tryndka to rework, bo na 2k elo+ był juzles, więc nie wiem o co Ci chodzi. Shibitos 1 Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję. Jebutnij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXei Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 tf nadal robi burdel..., tylko trzeba wiedziec jak! co do trynda: hmm, mi furia nie przeszkadza, nerfem raczej nie jest :> by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDDioS Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 przez tą furię ma mniejszy dmg w late zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensus12 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgadzam się normalnie po berkach phantomie i infinity bił po 700 a teraz jak wyciągnie 600 to jest dobrze <> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibitos Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 @up Ostatnio po ponad 800 biłem Ale na boty wbiłem i mnie trochę nafeedowały ;d 55 fragów - od tego czasu spokojnie 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieloo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgadzam się normalnie po berkach phantomie i infinity bił po 700 a teraz jak wyciągnie 600 to jest dobrze Jak grasz trynda na runkach pod m regen to co tam... Zreszta te twoje berki tez pewnie vs team z 5 stunami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDDioS Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @UP Nie każdy kupuje runy pod crit dmg . Ja np mam crit chance , ponieważ liczy się początkowy feed dla mnie i szybki win. A crit dmg jest dobry w mid i late zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi