Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy furia u tryndamere to nerf? Teraz im mniej hp tym więcej dmg, a z furii mniej się wyciśnie critical chance niż przed patchem, niech się wypowie ktoś, kto grał nim przed nerfem i gra teraz. I czy jest możliwość, że riot cofnie nerfa TFowi? Bo jego ulti jest treaz ch*jowe

Opublikowano

@Twisted Fate

Nie cofna bo ulti bylo lekko op, i mogl sobie podczas team fighta pushnac ze 2 turrety.

@Tryndmere

Teraz jest latwiejszy dla poczatkujacych i ma lepszy last hit, lecz jungla mu sie bardzo spowolnila ( z ponizej 3 minut do 5 WTF?)...

Opublikowano

Co do tego czy cofnął czy nie - nie wiadomo, wszystko zależy od nich. A zastąpienie bloodlustów furią imo nie jest złym pomysłem bo łatwiej zdobyć punkty, żeby użyć heala czy mieć więcej DMG.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

I czy jest możliwość, że riot cofnie nerfa TFowi? Bo jego ulti jest treaz ch*jowe

lepiej, żeby było op i wygrywało gry, niż było zbalansowane, bo Ty nim grasz, co nie?

furia u tryndka to rework, bo na 2k elo+ był juzles, więc nie wiem o co Ci chodzi.

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

tf nadal robi burdel..., tylko trzeba wiedziec jak!

co do trynda:

hmm, mi furia nie przeszkadza, nerfem raczej nie jest :>

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Zgadzam się normalnie po berkach phantomie i infinity bił po 700 a teraz jak wyciągnie 600 to jest dobrze

Jak grasz trynda na runkach pod m regen to co tam... Zreszta te twoje berki tez pewnie vs team z 5 stunami.

Opublikowano

@UP

Nie każdy kupuje runy pod crit dmg . Ja np mam crit chance , ponieważ liczy się początkowy feed dla mnie i szybki win. A crit dmg jest dobry w mid i late

zakaz handlu