3xclusivesexy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) problem polega na tym że gdy klikam na ikone z WR pojawia się OK a potem przy game start jest biały ekran (nie ma obrazka) o to screen:http://imageshack.us/photo/my-images/198/warrocki.png/ Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez 3xclusivesexy Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza
h4rdc0re988 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja mam tak samo i mi to nie przeszkadza a nie wiem czy tobie to jest do życia potrzebne? Odnośnik do komentarza
3xclusivesexy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie bo z obrazkiem fajniej ogólniej wygląda.grasz teraz w war rock? Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza
FuckFcBarcelona Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A co o twojej sygny 3xclusivesexy popraw sobie bo między ,,im'' i ,,back'' powinno być come (Im come back.) Osoby które najbardziej szanuje na forum Razor130 Muter81 Anonymous Wrrr CODER_BEST xArtemzx AdrenalinaPL Liczę na - Odnośnik do komentarza
3xclusivesexy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie poprawiaj mnie ty masz zjebaną sygne barca rządzi a nie manchester united chu**wy Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza
matthew1995 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 popieram @up ! Barca rządzi!!! popieram @up ! Barca rządzi!!! Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to bug jest zwykly 3xclusivesexy i Wilczek 2 Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To ze nie masz obrazka to nic. Gra Ci dziala i dobrze. Do˛zamkniecia bo spam sie robi... Wracam.. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To nie jest miejsce na dyskusje o sympatiach bądź antypatiach klubowych.. CLS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi