natan1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam maly problem wczoraj gralem nadal mialem konkaty a dzisaj sie budze i nie ma ani 1 kumpla albo nikogo kazdy jak by usunol konto czy cos takiego to jest jakis bug czy cos przestawilem help ludzie odrazu mowie ze kilkalem na other contacts i tez pusto Odnośnik do komentarza
moortPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to bug albo lag. Zrób reloga, mi pomaga Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to bug albo lag. Zrób reloga, mi pomaga no wlasnie nie pomaga Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A przy logowaniu wyskakuje ci coś? Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A przy logowaniu wyskakuje ci coś? no wlasnie nie tylko troche laguje i potem te napisze nexon login itd Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A jesteś w klanie? Jak tak to zobacz czy w klanie pisze że jestes "online Odnośnik do komentarza
Sivelt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Tez tak czasem mam i to samo przechodzi...niekiedy po relogu a bywa, ze dopiero nastepnego dnia widze znajomych... @down Jak mam tak jak kolega moi znajomi maja mnie u siebie offline a ja nie moge dodawac znajomych.I tak jak napisalem mi to samo po jakims czasie przechodzi. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Sivelt Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie raz jak wyskoczy komunikat przy logowaniu to nie ma kontaktów Ale w tym przypadku spróbuj dodać kogoś i zobacz czy będze online jak przyjmie Jak offline to mesegner jakiś zbugowany, więc napisz do Nexona że masz mesengera zjechanego STILE Odnośnik do komentarza
Fritox Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja zazwyczaj mam ten bug gdy podczas logowania wyskoczy mi coś takiego "Failed connect to the server" u mnie wystarczy wtedy wyłączyć i włączyć ca Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja zazwyczaj mam ten bug gdy podczas logowania wyskoczy mi coś takiego "Failed connect to the server" u mnie wystarczy wtedy wyłączyć i włączyć ca dokladnie to sie stalo chialem sie zalogowac ale ten blad no to jesce raz kilknolem login i zalogowalo ale znajomych nie mialem thx all za pomoc mozna do zamknac Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na prośbę autora zamykam:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi