Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug z konaktami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam maly problem wczoraj gralem nadal mialem konkaty a dzisaj sie budze i nie ma ani 1 kumpla albo nikogo kazdy jak by usunol konto czy cos takiego to jest jakis bug czy cos przestawilem help ludzie :D odrazu mowie ze kilkalem na other contacts i tez pusto

Opublikowano (edytowane)

Tez tak czasem mam i to samo przechodzi...niekiedy po relogu a bywa, ze dopiero nastepnego dnia widze znajomych...

@down

Jak mam tak jak kolega moi znajomi maja mnie u siebie offline a ja nie moge dodawac znajomych.I tak jak napisalem mi to samo po jakims czasie przechodzi.

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Nie raz jak wyskoczy komunikat przy logowaniu to nie ma kontaktów

Ale w tym przypadku spróbuj dodać kogoś i zobacz czy będze online jak przyjmie

Jak offline to mesegner jakiś zbugowany, więc napisz do Nexona że masz mesengera zjechanego :D

STILE

Opublikowano

Ja zazwyczaj mam ten bug gdy podczas logowania wyskoczy mi coś takiego "Failed connect to the server" u mnie wystarczy wtedy wyłączyć i włączyć ca

Opublikowano

Ja zazwyczaj mam ten bug gdy podczas logowania wyskoczy mi coś takiego "Failed connect to the server" u mnie wystarczy wtedy wyłączyć i włączyć ca

dokladnie to sie stalo :)

chialem sie zalogowac ale ten blad no to jesce raz kilknolem login i zalogowalo ale znajomych nie mialem

thx all za pomoc mozna do zamknac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...