Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam,otóż próbuje zrobić serwer z modami,i to zrobiłem.Ale mam 1 problem i nie umiem go rozwiązać.Próbuje te mody wgrać do singla ale po 2 modach się crashuje,a u innych działa.Zrobiłby mi ktoś taką paczkę z modami? W paczce mają być mody takie jak: Kaevator Slopes,More trees by nadontalt,FancyPack,StainedGlass i Mo'creatures. Nagradzam przez tydzień plusami. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Astro2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Weź mi napisz jak masz ustawione permissions być może masz coś źle Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Mody a nie PLUGINY! Czytaj uważnie temat... Potrzebuje paczki z Modami do Single Player żeby się nie crashowało,u góry masz listę modów Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Astro2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pomoze ktos? P.S:Jestem na telefonie wiec przepraszam za bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 niestety nie pomoge ale powiem ci ze mmozna to zrobic pluginem ItemCraft. Sprobuj odpalic wszystkie mody razem na single player i zobacz czy sie nie kolizuja czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wgrywam mody do singla ale sie crashuja i chcialbym gotowego minecraft.jar bo u innych dzialaja tak mody.U mnie jak wszystkie mam to sie crashuje.Mam plugin itemcraft.Pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie pisz posta pod postem. Nie wspieramy piractwa wiec nie dostaniesz pliku minecraft.jar @top Wgrywaj potrzebne mody takie jak ModLoader, AudioMod, GuiAPI - Jak sa potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wgrywam i się i tak crashuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Moze te mody nie sa ze soba Kompabitylne? Wgraj 1 mod, wlacz gre i zobacz czy dziala. Potem drugi i tak do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Działa tak,ale u innych właśnie da się wgrać żeby się nie crashowało,u innych to działa.I takich modów potrzebuje do clienta,może być nawet bez mo'creatures.Tylko żeby działało bo potrzebuje taki client do serwera. Nie działa tak żeby wgrywać mody po kolei i uruchamiać gry i sprawdzać. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Astro2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pomoże ktoś i zrobi taką paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pomoże ktoś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi