xXSaSekXx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. dzisiaj chce wam zaprezentowac moj stadion oraz mojego kolegi, ktury zrobilismy jakies 3 dni i jeszcze nie jestes skaczony: Prosze o wyrozumialosc oto nasz pierwszy stadion: :P | Jeśli sie komus podoba prosze o + jesli sie komus nie podoba o - prosze o wyrozumialosc ;p Jeszcze duzo pracy nas czeka, jak skaczymy calego dam wam ss na forum: Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez xXSaSekXx dzwonus3223, AngelGrunwik, Bazyleo i 1 inny 4 Znajdziesz mnie na serwerze OrientalMt2, pod nickiem xXSaSekXx q^-_-^p! Nie bądź głaz Jebnij MINUSAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyleo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Fajnie wam wyszło, podoba mi sie Łap plusa @Czyzby Iskra Opole?! Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Bazyleo cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fajny, fajny, + leci. P.S Daj ss'y w xXSaSekXx i biszosek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wow naprawdę świetnie to zrobiliście i fajnie to wyszło dostajesz plusa tylko napisz mi jak możesz czego używaliście i ile ten stadion robiliście:) Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1131 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dla mnie to nic nadzwyczajnego... :` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeedXp Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 super xXSaSekXx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoxyFM Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Naprawdę wyszedł wam ten Stadion Super Mogę jedynie dodać ze postaraliście się a tak nawiasem mówiąc, używasz "DokuCraft" ? 19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Dla mnie to nic nadzwyczajnego... :` @up kolego jeżeli dla ciebie to nic takiego to zrób lepszy napisz temat i dodaj ss i my wtedy ocenimy twój stadion coo? Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez MrPatryk927 Grzyb3k 1 Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Panowie super sprawa.. Podziwiam wasza prace i zapal ale czy cos bedzie jeszcze dorabane?? Bo napisales ze jeszcze niedokonczone. Moze szatnie zrobicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 no na prawdę fajna robota. Co będziecie jeszcze dorabiać ? A i dodaj obrazki w: [/img] xXSaSekXx i lostdharma6 2 ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nawet spoko ale było zrobić koła zamiast kwadratów po ukosie xXSaSekXx 1 by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoJaNigdy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Takich stadionów w MC jest milion ... Ale ten też nie jest taki zły xXSaSekXx 1 . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJGrzybek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fajny stadion masz + i można wiedzieć jaki texturepack? xXSaSekXx 1 DAJ MINUSA --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXSaSekXx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Textura na kturej gram nazywa sie: johnsmith_V7.zip a murawa jest wykonana z jesnej welny (limonkowej) i z ciemniej welny. Mowiac ze nie wszystko jest wykonanne to znaczy ze jeszcze dodam SS jak szatnie zrobimy. moze jeszcze cos z kolega wymyslę. dziękx za plusiki i wgl. aa i jeszcze jedno jak chcialem dodac w to mi pisalo ze grafika o takim rozszezeniu nie moze byc uzyta czy cos takiego, wiec dalem linki jak cos zrobimy dam znac. Znajdziesz mnie na serwerze OrientalMt2, pod nickiem xXSaSekXx q^-_-^p! Nie bądź głaz Jebnij MINUSAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi