KKwiatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam mam pewien problem otóż wczoraj ściągnołem RoM'a i podczas instalacji wyskakuje mi taki bład jak dam ignoruj z każdym plikiem dalej dzieje sie tak samo , ponów próbe tak samo . Instalowałem to na D,C,F , przepraszam za to ze nie widac ;d Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez KKwiatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukalski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Coś ze sterownikami jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKwiatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ale co dokładnie mam zrobić Ale co dokładnie mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overlord. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mi to wygląda na uszkodzony instalator |exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi