stangolski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam czy da się zainstalować maple story na innym dysku nic C... bo tam nigdy tylnie mi sie nie zmiesci na C mam windows i tyle Wolnego miejsca mam duzo na D czy dalo by się jakoś to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaa95 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 sam powinieneś wybrać dysk gdzie zainstalować podczas instalacji chociaż ja tak mam ;p @ wyskakuje jakiś komunikat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stangolski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie nic nie wyskakuje daje dysk D i nic ciagle chce na C instalowac ... ;/ co zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterofenglish Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jest przy instalacji wybor sciezki gdzie ma wrzucic, swoja droga troche durnie ustawiles partycje ze na systemowej nie masz miejsca a na innych masz duzo... Kazdy ma swoja strategie w sumie ;P Pzdr "Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi