PanTenorek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam jaki według was jest najlepszy sposób na przeskakiwanie GG? najlepszy i najszybszy i aby nie był bardzo skomplikowany. Bo widziałem killa i się zastanawiam. I najlepiej dajcie linka do niego:) Odnośnik do komentarza
SzYmeK2wielki Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 chodzi ci o przeskakiwanie fal gg? Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam jaki według was jest najlepszy sposób na przeskakiwanie GG? najlepszy i najszybszy i aby nie był bardzo skomplikowany. Bo widziałem killa i się zastanawiam. I najlepiej dajcie linka do niego:) Już żaden bo nic nie działa Odnośnik do komentarza
PanTenorek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tak przeskakiwanie Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 już nie działają te sposoby, ale chyba nie jest tak do końca że nie działają, u mnie wartool przeskoczył sibelonity w dwóch alfach.. więc chyba zależy od szczęścia albo coś.. a najlepszy sposób to wrzucić w wp skrypt do wartoola, ściągnąć wartoola i przeskoczyć, choć jak mówię zwykle to nie działa Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
arrek001 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Możesz próbować, bo potem skrypt Ci odda życia. Ale tylko raz. A później przez niedziałające przeskakiwanie stracisz wrota. Odnośnik do komentarza
Kuleczka112 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mi krychy omiął na gammie i potem były protki, a miałem oba czołgi i znowu go użyłem i zadziałało. Mowa o WarToolu WP. Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mi krychy omiął na gammie i potem były protki, a miałem oba czołgi i znowu go użyłem i zadziałało. Mowa o WarToolu WP. jest szansa że spowrotem działa:) skoro u mnie dwie fale ominął i u ciebie to może działa znów:D Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi