Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 PL 11. Arkantes Rib +9 średnie 34% bez kd Screen na samym dole ! + -sy za odpowiedzi. Kamienie Duchowe . everyoneisrich i QuKaInK4 2 Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZycia Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 3-5 Szlagaag 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Powinieneś dostać około 5 kamyków. Szlagaag 1 "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekke123 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jakkieś 5 Szlagaag 1 Sygnatura by R4donix. Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuKaInK4 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Koło 5-6 kamyków dostaniesz na 100% Szlagaag 1 1)R3SPecT ma zawsze racje2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metin2Dropper Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 xDD na feniksi rib+9 sr 38 za 6kd sellali z x2 kd +3 3-4 kd max. Szlagaag 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @up Ale to nie Feniks Feniks jest starym serverem Arkantes też ,ale tutaj są wieśzke ceny łapcie po + DO ZAMKNIĘCIA ! Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 4-6 kamoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi