LySsy12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam taki problem a mianowicie. Mam zalozonego Cuba na cale miasto , i chce dac dzialke w miescie Graczowi Jak zrobic tak zeby on mogl miec cuba tylko na swojej dzialce ? nie usuwajac przy tym calego cuba z miasta ! Prosze o Wytlumaczenie krok po kroku jestem zielony w tym Dziekuje i prosze o wyrozumialosc to moje 1 tydzien w minecrafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jezeli dales cuba na miasto i jeszcze nie dales dla gracza to tak : 1.Wpisz //wand 2. Zaznaczasz dwa rogi. 3. //expand 20 20 up te 20 20 to wysokosc i glebokosc. 4. /region define nazwa nick 5. /region setparent nazwajego nazwamiasta 6. /region save. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LySsy12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzieki ale pisze Can You Build : No jak zmienic to na yes @Refresh prosze o szybka odpowiedz ! HELP PLS !! WAZNE ! Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez LySsy12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.S Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a komu pisze "Can You Build : No" tobie czy graczowi. jesli tobie to dodaj ownera do cuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi