bisek222 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 poszukuje bota do PL kala który sam expi prosił bym o podanie linka i jak go zrobic aby działał Z GÓRY WIELKIE DZIEKI Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamienie Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie dawajcie mu zadnego linka, niech sie sam domysli gdzie moze byc owy bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARYWACZ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) A ja chce 1hh działające na PL kalu ... jest dużo botów ale są do dupy testowałem jak chcesz naprawdę fajny bot to polecam KPbot gdzieś na forum jest link poszukaj bot jest płatny działa na s1 s2 cheios Po moglem? + Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez ZARYWACZ Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamienie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 chyba nie probowales bota od katze, kpbot to poprostu bot z zmienionym cd, pozatym kto by placil za bota jesli jest o niebo lepszy darmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARYWACZ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) podaj link lub stronę tego bota to zobaczymy czy lepszy od kpbot znalazłem ale coś wywala Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez ZARYWACZ Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bisek222 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 DZIĘKI:) ale wszystko było by ok ale ta płatnosc niemam jak tego kupic Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalipl Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 podaj link lub stronę tego bota to zobaczymy czy lepszy od kpbot No jest na epvp ale wywala mnie też nie wiem czemu:/ Jak dowiesz się o co chodzi to pomożesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamienie Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przeczytaj caly temat tego bota na epvp, juz pisalem tam jak zrobic by nie wywalalo, nie chodzi tu o zmiane windowsa jak ktos juz napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalipl Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przeczytaj cały temat 63 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi