okrzemka Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, jestem zaniepokojony - ponieważ b. przydatna aplikacja ModCraft NIE DZIAŁA! Czy mogę się dowiedzieć, co z nią :? I czemu zniknął temat z linkiem do pobrania aplikacji?! Czekam na wyjaśnienie!!! zakłopotany okrzemka @Edit Tak,przepraszam. Przed chwilą sam właśnie doszedłem do tego tematu. Proszę o zamknięcie (jeżeli jest to możliwe!) Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez okrzemka Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/415085-dla-programistow-oddam-projekt-modcrafta-w-dobre-rece/page__p__2952020#entry2952020 ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi