mordzik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem jak włączyć te usługę bo zauważyłem że gdy jestem na Facebooku to mi pobiera dane to pierwsza sprawa druga to taka że ma ofertę Play Online 99 dla stałych klientów czyli 16 GB limitu w nocy od 24-9 mam darmowy transfer a przyszedł mi sms że pozostało mi mniej jak 1 GB transferu. Gdzie pisze mi w statystykach ze pobrałem niecałe 9 GB czym to może być spowodowane? ♥♥ Odnośnik do komentarza
iRokushou Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli przedłużyłeś umowę dopiero niedawno, to jeszcze odejmij od tych 16GB te GB z poprzedniej umowy, które ściągnąłeś. I w transfer też wlicza się chyba i pobieranie i wysyłanie. A transfer w nocy jest nieograniczony. |Postwrriter|ExModMapleStory|By Miyoshi. Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak Odnośnik do komentarza
mordzik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Umowa była przedłużana 2 miechy temu . ♥♥ Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No to złóż wizytę w salonie Play'a. Oni ci wszystko wytłumaczą, bo nie ma co gdybać. www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi