xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć. Grałem sobie, zrobiłem wcześniej kilkaset pointsów na sponsorpayu, ale nie było mnie stać na nic to grałem normalnie. Po chwili wyrzuciło mnie i dostałem bana. Co jest? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może cheatowałeś ? ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem, ale chyba nie. A używanie programów jak game booster to też cheatowanie? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up Chyba nie. Ale lepiej mogłeś nie ryzykować. Spróbuj usunąć program i napisz do supportu ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale nie wiem co mam napisać! Pomóż pls ( Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może się przyznaj ? Może na litość Cię wezmą : < ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czy ja wiem.... To chyba nie przejdzie. Ale kurde jak mogę udowodnić, że jestem niewinny? Na pewno nie używałem żadnych cheatów Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daj im ss z twojego kompa, że nie masz cheatow. A jak nie uwierzą to wynajmnij adwokata. ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na SS chyba nie uwierzą, bo mogłem to usunąć. A jak inaczej można do nich zagadać? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może numer telefonu ? Albo zacznij płakać. Że sentyment. Że konto po mamie i wgl. hmm ? ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No nie wiem, spróbuję. A jak się nie uda, to pierdolę tego Blackouta. Dobra, temat uważam za wyjaśniony, proszę close. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi