wjatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ostatnio ruszył m2m w angielskiej wersji. Od razu pobralem i od razu problem. Chodzi o to, że gdy gram nie mogę przytrzymać żadnego klawisza bo zamyka się klient. Nie da się tak grać... może to być wina avasta? (nie mam jak sprawdzić, pisze na telefonie) I jeszcze jedną rzecz - w Pack pliki mają inne kodowanie i rozszerzenia .m2m i .mm2... jak je rozpakować? Jeśli się da... wgl ten serwer jest na 5+ a klient ma niezłe zabezpieczenia. może istnieje jakąś możliwość "wlamania" do plików? Ja niestety nie mam pomysłu Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wiesz. Oni już nieźle kombinuja z tymi plikami. Na prawdę w chuj roboty jest z odkodywowaniem. Napisz do wojjtka, czy bambuska. Bo to nie lada wyczyn ;p ex Odnośnik do komentarza
wjatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Myślałem że tylko rozszerzenie zmienili ale nie doceniałem ich A co z tym zbugowanym trzymaniem klawiszy? Wieczorem wbije na kompa to sprawdze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi