Soccer Krotix Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam! Mam minecrafta orginał. Wpisalem gift code i pasowal. Teraz pytanie. Nie potrafi nic a nic. Zalogowalem się na konto w minecraftcie wlazlem na serwa i sobie gram. teraz mowa. Jak zmienic skin zeby inni go widzieli na piracie i na orginalem. Bo wiem ze orginal to potrafi. ale jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wchodzisz na stronę minecraft.net logujesz się , wchodzisz w zakladkę profile i tam masz opcję change skin. Soccer Krotix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Deo3- Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 minecraft.net tam zmieniasz skin Twitter @Deo3itsme Pozdrawiam Deo3. Prawdziwy założyciel serwera xYz-Minecraft Kontakt; Gmail: [email protected]; GG:716232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soccer Krotix Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzieki oto mi wlasnie chodzilo. masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli posiadasz Konto premium czyli ogrinała to każdy widzi twojego skina a jeżeli nie masz orginała to nikt nie widzi twojego skina tylko ty go widzisz Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzieki oto mi wlasnie chodzilo. masz + Ale z czytaniem to ty masz spore problemy , jeszcze specjalnie napis dodalem ZBIERAM - !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RutQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) http://www.minecraftskins.com/ Polecam Ci tą stronę. Jeśli spodoba Ci się jakikolwiek skin z tej strony to kliknij na ikonę po prawej stronie, gdzie strzałka skierowana jest ku górze. Zostaniesz przekierowany na stronę Minecraft gdzie zalogujesz się i zaakceptujesz zmianę skina na ten, który wybrałeś. Pamiętaj, że przy każdej zmianie swojego skina musisz mieć wyłączoną grę. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez RutQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian103 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 [email protected] Po co piszesz posta skoro autor już ma rozwiązany problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi