Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Problem rozwiąznay, temat do zamknięcia/usunięcia. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Metrowy0124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale czy ten błąd ci wyskakuje jak już jesteś w grze czy jak dopiero się logujesz na serwer? bo możesz mieć włączone to żeby wpisywać hasło przed każdym zalogowaniem na serwer ;/ Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez MrPatryk927 Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) jak jestem w grze, i musze sie zalogować żeby grać na serwerze Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Metrowy0124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak jestem w grze, i musze sie zalogować żeby grać na serwerze @up Mi się wydaje że musisz zrobić tak Za pomocą komendy ale jak widzisz postać itp Wpisujesz /rejestracja <hasło> Potem /login <hasło> ale nie jestem pewny Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale jak widać na screenie do logowania używam /login <hasło> a nie /password Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi