POsek! Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cze . Mam chęć porzucić m2 PL i przejść na SG ale mam pytanie . czy grać smokeim czy wp smokiem ciężko ale może komuś bym pobuffał jeśli ktoś gra w sg WP nigdy nie grałem i nie wiem w co i jak ładować Jeśli ktoś gra to odp . czy przejść się na sg czy nie Powrót ! 26.09.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli zaczynasz, a nikt Ci nie da kasy, to bierz bodego, zarob trochę i WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POsek! Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ok chyba tak zrobie Powrót ! 26.09.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Według mnie "Sura WP" jest bardzo dobry. Dobrze się nim expi lecz prawdziwe PvP jest dopiero po 75 levelu. "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 właśnie zrób dropka na metki bodego a potem wp jeśli nie grałeś nigdy i nie wiesz jak i co to jest dużo poradników na temat klas postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rób WP jest i do exp i do pvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 proste, że wp Same korzysci z wpeka ;d ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A ja mam takie pytanie ... Czy na start dalej jest is na 7dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A ja mam takie pytanie ... Czy na start dalej jest is na 7dni ? Dostajesz 3Reke i P expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxBoBxx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Graj sura WP, on rozkręca się dopiero na 40+ Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Graj WP zarób na nim i przerzuć wszstko na smoka Kup EQ i śmigaj Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 o ile wiem, to juz nie ma pierscienie expa na 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 up to zle wiesz bo jest!!! robiłem wczoraj dropa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POsek! Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ok mam już surke 27 ( m1 ostrze .. :/ trudno skille poznać bo po angielsku czy po rusku ) alei tak dobrze mam pytanie jeszcze jak tam boja zrobić ?? bo nic nie wiem czy tak ja na Pl ;;DD ? Powrót ! 26.09.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ok mam już surke 27 ( m1 ostrze .. :/ trudno skille poznać bo po angielsku czy po rusku ) alei tak dobrze mam pytanie jeszcze jak tam boja zrobić ?? bo nic nie wiem czy tak ja na Pl ;;DD ? Tak jak na PL - medale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fupe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wcale nie tak jak na pl jak nie wiecie to nie piszcie!!!!!!!! na pl czeba zabić 100 łuczników a tutaj tylko 50! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 WP wszechstronna klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoSt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Polecam Ci grę WP Postać dobra do wszystkiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Boja na us zrobiłem sam :-) na 43levelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 up on gra na sg... dziwny jesteś o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POsek! Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 aaAAAAaa i jeszcze jedno czemu mam takie lagi ze coś zrobie to po 1 sek dopiero to jest ... :/ ? coś napisze to po 1 sek wyskoczy ? Oo Powrót ! 26.09.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie wiem mi wszystko chodzi szybko a jaki masz net? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Macie jakąś gildię na tym serwerze ? Jeśli tak to chętnie dołącze . A tak w ogóle to ta się przez moda łączyć ? Bo jak próbuję przez moda to mam bląd . poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 up następny chaker po co ci mod?? zresztą zmienili porty na kamer nawet palcem nie ruszy żeby zrobić nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.