Maniusss Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 siema, wybieram sie na 9 lvl do imha i nie wiem czy dam rade. glownie to fmsy chce wydropic eq: tradycyjny helm + 7 bojowa tarcza +8 zelazna zbroja +6 500pz wlocznia +6 naszyjnik na 1 lvl 1000pz 1 pkt w tapka i reszta w silne Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 spoko dasz rade na wilki ale np z czar. niedzwiedziami to raczej nie za bardzo Maniusss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperorQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeśli masz zamiar dropić fmsy/antyki/jesionki to polecam zmienić profke na bodziaka 9lvl i szybko exterminowac wilki/zwykle niedzwiedzie a od reszty uciekać... Szybko je wybijesz bodziakiem:) Jeśli chcesz ribki to mental 20-21lvl będzie najbardziej idealny-wtedy zbierasz wszystko^^ Tak nawiasem to poradnik na temat dropienia na przeklętych z forum metka PL to moja robota^^ Maniusss 1 Siema Eniu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tutaj masz all opisane : http://www.mpcforum.pl/topic/159571-tut-ankieta-m3-czyli-koniec-z-zadawaniem-pytan/ http://www.mpcforum.pl/topic/389106-tut-m3-czyli-zarabiamy/page__p__2767620__hl__imha__fromsearch__1#entry2767620 Wystarczy korzystać z opcji szukaj... Dawaj + marudo Maniusss 1 Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusss Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 szukalem teraz spotu ize sa tylko wilki i nie ma, jak jest to sa dwie grupy wilkow i zaraz niedzwiedzie ;/ bota bym puscil na spocie wilkow bo od niedzwiedzi bym becki dostal Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No ok ale możesz pomóc powiedz w jakim kraju Maniusss 1 Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jinno, bo tam jest Imha Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wydaje mi się że powinieneś dać rade na imha... "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dasz rade tylko najlepiej kup miecz +9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Up Nawet nie musi. Oczywiście będzie lepiej, ale już spokojnie ogarniesz ;p ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Up Nawet nie musi. Oczywiście będzie lepiej, ale już spokojnie ogarniesz ;p Tak wiem , ale z włócznia +6 trudno będzie tygrysa zabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Spokojnie dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi