Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Little Wildproxy For GMO

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kurde cos zle zrobilem czy co jest, pogram chwile i zaraz DC dostaje a hity mam ustawione tylko te 12, help ;p

"Freeze Packet Filter" sobie włącz

2006-2010

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jest zaznaczony ale ciagle to samo

to najwidoczniej nie przeczytałeś jak grać bo zakładam że używasz ciągłego ataku na mobie

2006-2010

Opublikowano
kurde cos zle zrobilem czy co jest, pogram chwile i zaraz DC dostaje a hity mam ustawione tylko te 12, help ;p

mam ten sam problem i mysle ze wiem co moze byc jego przyczyna, ale to tylko moje przypuszczenia. Chodzi o to ze jezeli bijesz moby ktory ma duzo wiekszy lvl od Ciebie to nie wiem naste[uje crash ? powiedzmy mam 20 lvl ae i bije yeti ubije 5 yeti i mam dc , jesli bije wormy i te mobki nieco silniejsze gram kolo 10 minut ale pozniej i tak mam dc ;p

Opublikowano

Odpalcie Freeze Packet Filter noi w 1 poście tego tematu obejrzyjcie sobie filmik jak grać... wy zapewnie podchodzicie do moba i lejecie go aż padnie a to błąd, prawdilowo podchodzisz 1-2 hity (czy kliknięcia nie wiem jak rozumiecie) i czekasz sekunde {hit-1s-hit-1s}

2006-2010

Opublikowano

no dobrze a jesli kliken na moba (czyt. 1 raz uderze) i odczekam 2 sekundy to bedzie dc ? bo czekam dluzej niz 1 sek a i tak mam dc. A napewno dobrze uzywam tego , tak jak mowisz 1 klikniecie

Opublikowano
jak sobie poradziłeś?

mam ten sam problem

Robie wszystko po koleji.

Tak jak w instrukcji .

btw. na strone wchodzę również przez wildproxy.

Opublikowano

ludziki macie może rozwiazanie takiego problemu -> ustawiam wszystko tak jak w instrukcji ! odpalam MU ! i nie ma serwerów do wyboru ani okienka do wpisywania hasła nic takiego >.< ... wtf?

Opublikowano

hi im new here :D look i have a problem i got disconected i want to know if you know what could be the problem here are some screen shoots:

LOOPBACK

loop2s.th.jpg

LOGIN WINDOW

valhalla1.th.jpg

THEN DISCONECTED

disconecthellserv3.th.jpg

help!!! plz!

Opublikowano

na subie 1 jest disconnect ale na 7 dziala :)

Mam pytanko czy da sie dodac reszte serwerow i zrobic jakos by sub 1 dzialal bez dc???

Opublikowano
Mam pytanko czy da sie dodac reszte serwerow i zrobic jakos by sub 1 dzialal bez dc???

alez bardzo prosze dodawaj se^ tylko jest jedem maly problem ; D potrzebny ci jest kod programu(ktorego pewnie i tak ci nikt nie udostepni za free^^) i jakis edytor programow. np C++( ucze sie tego 2 lata i wciaz nie za dobrze umiem sie w tym poslugiwac) ^^

i skoro @energy dodal tylko te 3 serwery to moze dlatego ze na innych ten hax nie dziala. niemam pojecia dlaczego tylko SUB1, 7 i 9.

Opublikowano
alez bardzo prosze dodawaj se^ tylko jest jedem maly problem ; D potrzebny ci jest kod programu(ktorego pewnie i tak ci nikt nie udostepni za free^^) i jakis edytor programow. np C++( ucze sie tego 2 lata i wciaz nie za dobrze umiem sie w tym poslugiwac) ^^

i skoro @energy dodal tylko te 3 serwery to moze dlatego ze na innych ten hax nie dziala. niemam pojecia dlaczego tylko SUB1, 7 i 9.

wszystko za sprawa żeby nie było syfu :) a jeśli chcecie inne servery to musicie edytować config.ini i tam macie IP tych subów, tylko ostrzegam edytujecie na własną odpowiedzialność ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...