bakyarou Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, kolega postawił serwer na hamachi, w server properties chyba ma wpisane wszystko dobrze, jeśli ma to jakiś wpływ to ma Windows 7. Jest tylko connecting... i nic, nie łączy. Jaka może być przyczyna? #Minecraft server properties #Thu Jul 28 21:56:58 CEST 2011 level-name=Pogorzela allow-nether=false view-distance=10 spawn-monsters=false online-mode=false spawn-animals=true max-players=20 server-ip= zxzxzx pvp=true level-seed= server-port=25565 allow-flight=false white-list=false Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez bakyarou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie no Windows 7 nie ma na to żadnego wpływu podaj mi swojego kolegi parametry komputera czyli ram i procek net Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi