CannabisTHC Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam ! Szukam Multihacka do Metin2 PL, z funkcją zmiany ataku broni tzn. np. mam nałożonego riba ( dwuręczna ) i zmienić, żeby walić nią jak bronią jednoręczną.. wiecie o co chodzi. Szukałem dzisiaj cały dzien i nigdzie nie ma który spełniał by moje wymagania ;/. Za pomoc oczywiście " + ". Odnośnik do komentarza
StopPro Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Polecam ci moda www.metin2mod.tk Odnośnik do komentarza
CannabisTHC Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na modzie do metin2 PL nie ma. Odnośnik do komentarza
StopPro Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak na modzie niema to poszukaj tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/387766-spis-hackow-botow-bugow-programow-prywatne-i-globalne-serwery/ Odnośnik do komentarza
CannabisTHC Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie ma ;(, zalezy mi na tym bo mam bardzo dobrego riba do expa, no ale jest za wolny ;/ a boja nie mam dopiero 1lvl konia ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi