Skocz do zawartości

Problem: Bot staje po wybiciu spawnu na pare sekund.

Stosiu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wszystkich :)

Mam taki mały problem a mianowicie kiedy bot zabije wszystkie moby ze spawnu to staje na kilka sekund (około 10) i dopiero rusza zwiedzać teren w poszukiwaniu nowych mobów, pomimo tego że mam zaznaczoną funkcję "walk to random area if no mobs", może nie jest to uciążliwe ale denerwujące bo jak tak na to patrze to aż Qrw*cy dostaje tak przy okazji mam bowera nie wiem czy to coś zmienia ale pamiętam że wcześniej nie było takiego czegoś ale wtedy miałem s/s (nie wiem w sumie co to za różnica) :/ timingi mam "0" żeby jakoś to szło i żeby nie było aż tak widać że bot że się zacina co kilka sekund :D.

I moje pytanko jest takie czy wam też zdarza się zaobserwować że po wybiciu respa bot staje bezczynnie i czeka na "mannę z nieba" czy od razu leci w poszukiwaniu nowego respa ? Jak komuś tak się nie dzieje to poproszę o konfig tzn o timing: potion, train scrypt, pick delay, a najlepiej plik z cfg to sobie zmienie nazwe i zobacze o co kaman :D

Heya i miłego bocenia," bo bez bota, to nie robota ;D ".

o ile pamietam też tak miałem, jakoś mi to nie przeszkadzało, w Ibocie to norma;]

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.