Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witajcie. Przedstawiam wam Program o nazwie WorldPainter . Zapytacie na czym on polega?: Mozemy malowac dzieki niemu Nasza Mape potem ja zapisac i na niej grac. Nic prostszego bez zbednego McEdit! Ss: A oto download: Klik Skan: KLIK Podoba sie daj mi + na zachete table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDadosz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobre! Nie testuję, ale świetne z tego co widzę. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrzechMC Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Program tylko na Ubuntu czy na Windows też zadziała? Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle. Zbieram Plusiki Daj jednego (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dziala na wszystkich wersjach systemow na Linux tez table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Świetne. Strasznie podoba mi się ta góra z śniegiem :P http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=10565cf0abfee6a77ec0b7c33903b405c42d98db8833797ecff36d3b68ac0b31-1312662643 Coś mi się zacieło ale już wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jesli sie podoba dajcie + jak mozecie a jak nie to nie trzeba table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJazor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zasysam, jest dużo lepsze od worldedit czy tam mcedita, ale zobaczę dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dodaj skan - 1 godzina. @Edit: Skan dodany. by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ok skan dodany Da ktos + czy nikt nie daje juz table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No nie wiem jak to nazwać(mod lub program) ale to jest świetne łap + Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1653 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie moge otworzyc swojego save jak mi sie uda dam znac ;d Program swietny nareszcie mozna tworzyc wlasne mapy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie moge otworzyc swojego save jak mi sie uda dam znac ;d Program swietny nareszcie mozna tworzyc wlasne mapy! @up Jeżeli ci to zadziała weź kolego tutaj napisz czy opłaca się to w ogóle pobrać bo jestem ciekaw Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mozna, mozna ja zrobilem piekne gory program naprawde warty uwagi table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mozna, mozna ja zrobilem piekne gory program naprawde warty uwagi @up ok wielkie dzięki za szybką odpowiedz też dodam edit czy to działa do mojego pierwszego postu tutaj Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jesli chcesz dac swiat: w programie wchodzimy w File nastepnie w Import World Wchodzimy do katalogu z minecraft i wybieramy level.dat table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1653 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja caly czas bralem open world teraz sie skaplem ze tam przecież miałem znaleźć pliki .world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojak26 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Możesz opisać co robią poszczególne narzędzia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czekam na dalsze wypowiedzi Up wydaje mi sie ze to jest wszystko zrozumiale table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 hmm. Czyli można sobie edytować dowolnie cały świat ? Zajebista rzecz. Dzięki za publikacje plusik leci. ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi.kuska Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Swietne lap plusa Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW! Mój nick w grze: MrKuska131 Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberto2fwtf Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jak to wogole wlaczyc?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glut67 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fajny programik, może się przydać. Oczywiście jest plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ODS table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ods table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz528 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Świetny programik można się pobawić łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.