Carboon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, Mam pewien problem mam Metin2 na linuxie ubuntu, i chodzi o to, że nie dziala mi do konca bo patchuje sie do konca i jest 99,9/100% i wyskakuje mi " braki w wine. I tak, mam pytanie moze znacie biblioteki jakie trzeba dodac, zeby to dzialalo. ? Gdy właczam przez metin2client.bin to mam takie cus: Uploaded with ImageShack.us Alcharian 1 Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KickAssPL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zainstaluj jeszcze raz metina a jak nie pomoże to pobierz od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alcharian Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To jest Hack Shield...(uniemożliwia korzystanie z hacków) Dam ci link do sposobów na zablokowanie czy obejścia (z mpc forum)( wszystkie dobre! ) To pomoże \/ http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/ Pomogłem? daj Pomogłem? daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carboon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) @UP jesli to mi pomoze masz limit Aha jesli chodzi ci o to to nie wgrywałem zadnych cheatów ;P Pomoż mi jeszcze jakiś wybrać Jest kolejny problem musi dzialac na linuxie Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Carboon Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carboon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) @REFRESH !!! Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Carboon Alcharian 1 Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopescio Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Odświeżamy co 24h... @Topic Może spróbuj pobrać te pliki, i wkleić: http://metin2-team.pl/patch Alcharian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zainstaluj gotowego metka a hackami http://www.mpcforum.pl/topic/417554-tutdlgotowiec-metin2/page__pid__2970935#entry2970935 Carboon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alcharian Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @UP jesli to mi pomoze masz limit Aha jesli chodzi ci o to to nie wgrywałem zadnych cheatów ;P Pomoż mi jeszcze jakiś wybrać Jest kolejny problem musi dzialac na linuxie Spróbuj By Gad(coś tam) Licze na + bo jakiś noob dał mi - mam reputke na - buzerFTS i Tape 2 Pomogłem? daj Pomogłem? daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Oo, jak kolega ub. Bypass- blokujesz i nakurwiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie blokuj lepiej HS bo bana załapiesz nawet jak bez haxów będziesz grał.. Lepiej napisz ticketa do teamu że nie chce spatchować Ci się gra na systemie operacyjnym Linux. Lub ściągnij najnowszego patcha ze stronki metin2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carboon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam te patche, ale nie chce sciagac obejsc ani nic bo nie chce cheatować. Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W takiej sytuacji jedyne wyjście to napisanie ticket'a do teamu może coś poradzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carboon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wlasnie juz napisałem czekam na odpowiedź Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi