kuba1611 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Na początek uprzedzam pytania : mam (jak to mówi minecraft ) niezarejestrowaną kopie gry I nie mogę zmienić nicku... Ani różnymi name jarami ani nic... Chce pograć na jakimś serwie, i mieć normalny nick a nie Player... HELP ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To ściągnij sobie minecrafta z jakiejś strony warezowej. oO ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1611 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A co myślałeś, że ze steama ściągałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Skoro masz piracki launcher to wpisujesz nazwę gracza zaznaczasz force update i enter game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1611 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A co myślisz, że tak nie robiłem? Problem w tkwi w niemożności zmienienia jakimkolwiek sposobem nicku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kolego,jeżeli masz pirata to wystarczy wpisać przy starcie(UserName) nowy nick jakiego chcesz teraz używać następnie kliknąć enter game/A jeżeli masz Premium to już nie da rady zmienić nicku Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimiks6 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może spróbujesz z mineshafterem http://mineshafter.appspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zrób reinstala, a mc pobierz z innej stronki. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTreeemeR Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie dawajcie linków do download Minecraft'a -,- Forum nie popiera pirctwa! :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a gdzie ci taki link dal?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1611 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Reinstalka dwa razy wchodziła w życie Jednak dzięki pomocy kolegi i swojej uporaliśmy się i wreszcie zmieniłem nick Do klosetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi