Angurioo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 siemka mam problem z minecraftem . Otóż po ostatnim przeinstalowanym systemie pobrałem Minecrf'ta i Jave no i zaczeło mi wyskakiwać żę java nie może być zainstalowana dlatego że już jest zainstalowana .. ale ona nie jest zainstalowana po prosze o wytlumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VistonEr Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hmm... spróbuj wyszukać (Start ---> Wyszukaj) hasła "java" i upewnij się czy napewno żaden plik nie pozostał. Angurioo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angurioo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hmm... spróbuj wyszukać (Start ---> Wyszukaj) hasła "java" i upewnij się czy napewno żaden plik nie pozostał. Error No JVM could be found on hour system. Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed 32-bit JDK or JRE download a JRE from www.java.com to coś mi wyskakuje :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTreeemeR Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zainstaluj najnowszą wersję javy ze strony producenta! KLIK! Jeżeli nie zadziała wyjeb całą javę i zainstaluj od nowa. Powinno działać. Angurioo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No niestety kłania ci się nowa java odinstaluj tą co masz i pobierz najnowszą ze strony: http://www.java.com/pl/download/ Angurioo i Deja Vu 2 Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi