Moutaint Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chyba parę osób z tego forum wie co to jest "Stream". Jest to dostawca telewizji cyfrowej oraz internetu,i wcale nie taki zły jak każdy piszę na internecie.Przerwy w dostawie robią yyy raz na 3 miesiące i to jeszcze 5 minutowe.100 kanałów + internet 6 mb płacę 50 zł(bardzo mało). Jedynym moim dylematem jest to czy mam zmienne ip czy nie. Niby parę administratorów for pisze że tak,no ale ja jakoś tego nie zauważyłem,po rozłączeniu i podłączeniu internetu. Co sądzicie o tej firmie? Może ktoś korzysta? Odnośnik do komentarza
dawidek00 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak rozlaczasz to rozlacz na 1 minute albo wiecej powinno ci sie zmienic IP , ale i tak uwazam ze jezeli nie ma zmiennego IP jest lepiej (PS: nie mam ze Stream , ale prawie w kazdym sie zmienia , jeszcze jesli masz router)/ Zbieram minusiki:) Odnośnik do komentarza
Moutaint Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Myślę że rozłączenie na dłuższy okres też nic nie da no ale spróbuje i dam znać. Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeśli chcesz sprawdzić czy masz ip zmienne zapisz sobie na kartce ip i sprawdź czy jest na następny dzień takie same. Stream nie jest pewnie znana, nie reklamują się pewnie. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez dog6 www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
Moutaint Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 U mnie przyszedł konsultant do domu,i tata podpisał umowę bo taniej i lepiej. Cały czas w razie problemów odbierają telefon i tak dalej.. Niestety ip jest stałe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi