Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna Sprawa Z Torque

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe dzis po inspie wbilem na 4 chary, 3 na torque. nie moglem wlaczyc swap to client na 2 charach, wiec tym charem bez torque poszedlem do samarkandu i szedlem na spot na ongi tam gdzie zawsze mialem lub tam gdzie mialem ostatnio dc innymi charami. I widzialem swoje chary lezace na ziemi na drogach (bo tam je ostatnio zostawilem a swap to client nei dzialal wiec nie dawaly tp do miasta). Po renieciu ich dalem im pt i dalem zeby na mnie trace mieli komendami z torque. WIEC MAM RADE DLA OSOB UZYWAJACYCH TORQUE, jezeli nie dziala ci opcja Swap To Client poszukaj ostatnich miejsc w ktorych postawiles nooba, kiedy go znajdziesz ressnij i zaprowadz na spot :P prawde mowiac szukalem ich 10 minut ale nie chcialem dac disconnect i znwou wlogowywac 2h na chary ;/ poszukalem i znalazlem XDD

wiem ze troche nie trzyma sie kupy to co napisalem ale mam nadzieje ze akzdy zrozumie co napisalem xD

Admin Cienia
Opublikowano

Gdy masz do wyboru postacie w torque to one się już pojawiają w grze.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
ej DG o co chodzilo z ta inspekcja jakąś awarje mieli?

A ja nie wiem, dopiero co z roboty wróciłem, pewnie dla jaj strzelili bo już dawno nie było.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Gdy masz do wyboru postacie w torque to one się już pojawiają w grze.

ja wiem xD ale jak one sie zalogowaly to byly 1 na drodze na spot a 2 na spocie (w tych miejscach mialem dc) a teraz robilem taxe na innym spocie i jak na niego szedlem to zbieralem swoje chary z ziemi xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...