virtualcf Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 siema ! mam problem w wr :/ na mapach takich jak red clover lost temple i ogólnie dłuższe mapy gdyż z daleka jest szary skin :// jestem np w niu na red clover i gdy patrze w strone bazy derbaran to jest szary skin :// prosze o pomoc Wiśniowy 1 aha Odnośnik do komentarza
KoxPejaKox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem naprawde zaaktualizuj sterowniki karty, lub reinstal WarRock'a tylko tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W opcjach pokombinuj z grafiką i z efektami. virtualcf 1 Odnośnik do komentarza
virtualcf Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 macie screena ! HELP aha Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ym. Ja tak zawsze miałem na tej mapce. To już chyba tak musi być :P Odnośnik do komentarza
rumcajs02 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daj w opcjach grafiki World Models na High, o ile się nie mylę od tego zależy odległość mgły. A jak nie to pokombinuj jumpeq1 i virtualcf 2 Odnośnik do komentarza
xdemetri Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W opcjach graficznych , ustaw na HIGH *All* i daj 32bity . Możliwe że masz słabą kartę graficzną , bądź przestarzały sterownik virtualcf 1 Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Problem leży w tym że nie jest to "szary skin" tylko po prostu mapa nie nadąża się renderować. Chociaż nie jestem pewny bo na zdjęciu nie widzę nic nadzwyczajnego . By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
matthew1995 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ustaw sobie grafikę taką jak ma być i parametry na medium lub high ,w zależność jaką masz kartę graficzną Odnośnik do komentarza
virtualcf Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 thanks ustawiłem wszystko na maxa ;D i już jej nie ma aha Odnośnik do komentarza
D3m0n3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Tez tak mam na mapach UO i BG. Poprostu to jest normalna rzecz. Nie widzisz rzeczy ktore sa bardzo daleko i jest mgla. Tez mam takie cos i to naprawde nic zlego Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez D3m0n3k Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi