sosna50 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich.. Ostatnio jak zauważyłem koło mojego domu była pewna wieża,której nie zrobiłem było tam:lawa,woda,deski,przyciski,złoto,crafting box,tory,tnt,szkło, mniej więcej wszystkie rzeczy.. Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na te dziwne zjawisko? Cierpliwie czekam.. Pozdro,sosna50 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sosna50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 może grasz na multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Albo sam zbudowales i nas wkrecasz Mozliwe tez na masz 2 mape z taka wieza i sie save'y zbugowaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikrowka Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Możliwe że [tak jak wyżej] masz drugą mape na której masz dokładnie obok zbudowaną taką wieżę. Możliwe że masz plugin odpowiedzialny za coś takiego (ja na przykład grając na new game mam plugin dzięki któremu po wpisaniu 'attachblocks' przede mna pojawia sie block szkla ktory o dziwo po rozwaleniu daje mi 8 szkla :P Nie testowalem tego zbytnio bo szklo nie bylo mi do niczego potrzebne a nie wiem jak zmienic na inny block. Możliwe że masz oryginalną wersję minecrafta, notch uprzedzał że podczas przeprowadzania update zostana wgrane 'fabryczne konstrukcje' ---> konstrukcje zbudowane przez zespół minecrafta (chodzi mi o tych którzy go tworzą). Mozliwe ze takowa konstrukcja pojawila sie akurat kolo twojego domu, ale aktualni jest to niemozliwe bo pierw trzeba przeprowadzic update do kolejnej wersji, w ktorej to maja te fabryczne konstrukcje zostac wgrane, ale niestety ta wersja jeszcze nie wyszla :P Wiec jestem pewien ze jak grasz na multi to twoj kolega postawil kolo twojego domu taka wieze x) Z drugiej strony może tylko napisałeś temat bo ci sie nudzilo ale nie wiedziales o czym wiec stwierdziles ze taka mala zagadka wystarczy ? ;P Pomogłem ? ~~ Daj minus ~~ Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna50 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Gram na SinglePlayer przysięgam.. Tylko..ja grałem na Alphie i tak się HeroBrina przestraszyłem,że całą grę do kosza wrzuciłem.. Jakbym mógłbym to bym wam wrzucił screenshoty ale nie mogę.. Jeszcze raz powtarzam nie gram na MultiPlayerze Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sosna50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Możliwe że [tak jak wyżej] masz drugą mape na której masz dokładnie obok zbudowaną taką wieżę. Możliwe że masz plugin odpowiedzialny za coś takiego (ja na przykład grając na new game mam plugin dzięki któremu po wpisaniu 'attachblocks' przede mna pojawia sie block szkla ktory o dziwo po rozwaleniu daje mi 8 szkla :P Nie testowalem tego zbytnio bo szklo nie bylo mi do niczego potrzebne a nie wiem jak zmienic na inny block. Możliwe że masz oryginalną wersję minecrafta, notch uprzedzał że podczas przeprowadzania update zostana wgrane 'fabryczne konstrukcje' ---> konstrukcje zbudowane przez zespół minecrafta (chodzi mi o tych którzy go tworzą). Mozliwe ze takowa konstrukcja pojawila sie akurat kolo twojego domu, ale aktualni jest to niemozliwe bo pierw trzeba przeprowadzic update do kolejnej wersji, w ktorej to maja te fabryczne konstrukcje zostac wgrane, ale niestety ta wersja jeszcze nie wyszla :P Wiec jestem pewien ze jak grasz na multi to twoj kolega postawil kolo twojego domu taka wieze x) Z drugiej strony może tylko napisałeś temat bo ci sie nudzilo ale nie wiedziales o czym wiec stwierdziles ze taka mala zagadka wystarczy ? ;P Oryginalna gre mozesz pobrac na minecraft.net, czyli kazdy moze ją mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QySs Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jezus posty sobie pisze a niby czemu nie możesz screenshoto'w wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pewnie dlatego ze tej wiezy nie ma? Moim zadniem, może nie powinienem tak tego brac, uważam autra tematu jako znudzonego nicnierobieniem dzieciaka, probujacego zrobic z nas glupkow w wolnym czasie ;D Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locku Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak jak poprzednik. Autor próbuję nas wkręcić. Bez dowodów ten temat nie jest wiarygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wee herobrnie atakuje Wee! ;d ta kolenja historyjka ktora probujesz byc slawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi