Skocz do zawartości

Dziwne zjawisko..

sosna50
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich..

Ostatnio jak zauważyłem koło mojego domu była pewna wieża,której nie zrobiłem było tam:lawa,woda,deski,przyciski,złoto,crafting box,tory,tnt,szkło, mniej więcej wszystkie rzeczy..

Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na te dziwne zjawisko?

Cierpliwie czekam..

Pozdro,sosna50

Edytowane przez sosna50
10301_1_.jpg

Możliwe że [tak jak wyżej] masz drugą mape na której masz dokładnie obok zbudowaną taką wieżę.

Możliwe że masz plugin odpowiedzialny za coś takiego (ja na przykład grając na new game mam plugin dzięki któremu po wpisaniu 'attachblocks' przede mna pojawia sie block szkla ktory o dziwo po rozwaleniu daje mi 8 szkla :P

Nie testowalem tego zbytnio bo szklo nie bylo mi do niczego potrzebne a nie wiem jak zmienic na inny block.

Możliwe że masz oryginalną wersję minecrafta, notch uprzedzał że podczas przeprowadzania update zostana wgrane 'fabryczne konstrukcje' ---> konstrukcje zbudowane przez zespół minecrafta (chodzi mi o tych którzy go tworzą). Mozliwe ze takowa konstrukcja pojawila sie akurat kolo twojego domu, ale aktualni jest to niemozliwe bo pierw trzeba przeprowadzic update do kolejnej wersji, w ktorej to maja te fabryczne konstrukcje zostac wgrane, ale niestety ta wersja jeszcze nie wyszla :P

Wiec jestem pewien ze jak grasz na multi to twoj kolega postawil kolo twojego domu taka wieze x)

Z drugiej strony może tylko napisałeś temat bo ci sie nudzilo ale nie wiedziales o czym wiec stwierdziles ze taka mala zagadka wystarczy ? ;P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gram na SinglePlayer przysięgam..

Tylko..ja grałem na Alphie i tak się HeroBrina przestraszyłem,że całą grę do kosza wrzuciłem..

Jakbym mógłbym to bym wam wrzucił screenshoty ale nie mogę..

Jeszcze raz powtarzam nie gram na MultiPlayerze

Edytowane przez sosna50
10301_1_.jpg

Możliwe że [tak jak wyżej] masz drugą mape na której masz dokładnie obok zbudowaną taką wieżę.

Możliwe że masz plugin odpowiedzialny za coś takiego (ja na przykład grając na new game mam plugin dzięki któremu po wpisaniu 'attachblocks' przede mna pojawia sie block szkla ktory o dziwo po rozwaleniu daje mi 8 szkla :P

Nie testowalem tego zbytnio bo szklo nie bylo mi do niczego potrzebne a nie wiem jak zmienic na inny block.

Możliwe że masz oryginalną wersję minecrafta, notch uprzedzał że podczas przeprowadzania update zostana wgrane 'fabryczne konstrukcje' ---> konstrukcje zbudowane przez zespół minecrafta (chodzi mi o tych którzy go tworzą). Mozliwe ze takowa konstrukcja pojawila sie akurat kolo twojego domu, ale aktualni jest to niemozliwe bo pierw trzeba przeprowadzic update do kolejnej wersji, w ktorej to maja te fabryczne konstrukcje zostac wgrane, ale niestety ta wersja jeszcze nie wyszla :P

Wiec jestem pewien ze jak grasz na multi to twoj kolega postawil kolo twojego domu taka wieze x)

Z drugiej strony może tylko napisałeś temat bo ci sie nudzilo ale nie wiedziales o czym wiec stwierdziles ze taka mala zagadka wystarczy ? ;P

Oryginalna gre mozesz pobrac na minecraft.net, czyli kazdy moze ją mieć.

35353.png

18703.png

32266.png

Pewnie dlatego ze tej wiezy nie ma? Moim zadniem, może nie powinienem tak tego brac, uważam autra tematu jako znudzonego nicnierobieniem dzieciaka, probujacego zrobic z nas glupkow w wolnym czasie ;D

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum Dziwne zjawisko..   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...