FokusiK Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam! Otóż dzisiaj zrobiłem ring bokserski i wlączyłem na nim pvp (region flag ring pvp allow) i działa wszystko ładniutko. Lecz, pvp musiało (chyba) być włączone w server.propiertes ponieważ jeżeli było false to nie działała pvp arena. I pytanie ponieważ pvp jest włączone wiec poza cuboidem niemam jak go wyłączyć. Czyli poza miastem mogą sie zabijać i otóż to pytanie, da sie jakoś wyłączyć pvp na całym świecie i żeby było ono wlączone tylko na tym wyznaczonym przezemnie terenie (na ringu)? Wiem ze jak dam w server.properties pvp - false to nie bedzie dzialac wgl pvp ;/ Prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam, FokusiK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusiK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digitalix Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zbezpiecz cala mape cuboidem i daj dlage pvp deny a na ringu zostaw tylk ododaj ring do city Ja sobie zabezpieczylem mape 2000x2000 Zbieram jak większość +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusiK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie chce mi sie przez cala mape isc bo mapa sie nie konczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaid Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 no to sie tepnij do podanych kordow napewno nikt nie bedzie sie bil z kims 3k kratek za spawnem , masz wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digitalix Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wgraj sobie boreder guard i ustaw jak wielka ma byc mapa i tyle Zbieram jak większość +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusiK Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @zaid A jaka komenda teleportuje to wybranych cordow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotkowski Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pobierz se plugin PvP Toogle, pozwala graczom włączać i wyłączać PVP komendą: /pvp on /pvp off Best Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi