Ewcia93♥ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam , mam taki problem z komputerem , iż chce włączyć wszystko działa do czasu , gdy pasek ładowania ( Ten co całyczas chodzi przy włączaniu) ładuje się bez końca. PS : Weszłam na Awaryjnym. Prosze O Pomoc ;( Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza
eFFecTuS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Format? by Cristiano. Odnośnik do komentarza
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Naciskaj podczas włączania cały czas jeden klawisz (ja wciskałem spacje) , osobiście robiłem tak gdy miałem kompa i działało ;D Serio.. Odnośnik do komentarza
nuclear1985 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Format dysku i instalacja systemu na nowo, bo dyktowanie wskazowek umozliwiajacych naprawe nie ma sensu. everythingfou - sprawdź to. Odnośnik do komentarza
Ewcia93♥ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Sami jesteście formaty , wystarczyło wyczścić dysk .... Geniusze na tym MPC;d nuclear1985 1 Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Sami jesteście formaty , wystarczyło wyczścić dysk .... Geniusze na tym MPC;d Ok, ja nie mam pytań... Fajnie, że udało Ci się naprawić problem. hahahahaha Odnośnik do komentarza
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Najpierw się pyta później ludzi wkurwia... Weź wyjdź i idź swój dysk utop. Odnośnik do komentarza
Zielak Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dlatego wpierw powinno sie wykonac kilka prostych krokow a jezeli to nie pomoze to zakladac temat ... nie na odwrot Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi