Futrzak2707 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, chciałbym puszczać kbota na dedyku niestety widziałem same po 200-400 zł a mój kolega kupił za 30 zł nie wiem czy dedyk czy VPS. Niestety nie wiem co dla mnie by było lepsze VPS czy dedyk w granicach 50 zl miesiecznie ? I za ile bym musiał kupić VPSa żeby spokojnie mogło chodzic 5 kbotów na boxy ? Dodam że mam 15lat Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Futrzak2707 Odnośnik do komentarza
metin111 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 exone.pl za 20zł Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak na bot to VPS wystarczy. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
Futrzak2707 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak na bot to VPS wystarczy. Czyli płace smsem i już mam tego VPSa? Bo czytałem w jakimś temacie że przychodzi faktura i trzeba jakiś pesel ;/ Odnośnik do komentarza
Madry12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak dochodzi faktura, trzeba PESEL (oni maja w bazie, jeśli wpiszesz na odstrzał Ciebie nie przyjmią), potrzebujesz także prawdziwe dane kontaktowe (są z peselem, jesli dane źle wpiszesz konto po paru godzinach zostanie zablokowane, ja tak mialem bo zrobilem literówke w nazwie miejscowości) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi