stefix powraca Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A wiec dzisiaj sie napotkałem na kolesia który ma konto: http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=5249903&tb=w ja nie wiem co jest z tym kontem jakies dziwne ono jest weszlem tylko na chwilke posciłem 1 losa i od razu bron wygralem ale dobra mniejsza z tym koles o nazwie na tym forum: IJIYXA kradnie konta mi najpierw kazal sms-a wysłac za 7 zł i mi juz mowi ze da to konto tylko musi miec gwarancje wiec chce moje konto(pare razy mi mowil zebym mo podał.Uwazajcie na tego kolesia i nic nie wysylajcie ani danych niepodawajcie. mam nawet jeszcze ss z jego storage.8 ak-silver,4 golden de eagle,22 m16a2 BooYaa 1 Walnij + co ci szkodzi . Odnośnik do komentarza
Zielak Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mowilem zeby KURWA NIE UFAC MU A WY NADAL SWOJE. Po ryju na zdjeciu mozna nawet sie skapnąć że to podejrzany typ... Pozatym wystarczy pomyslec na logike za 7zl takie konto Odnośnik do komentarza
stefix powraca Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 no tak tylko ze on mowil 7 zl za konto od razu zeby mu wplacic a potem codziennie po 5 zł.o lol zal mi tego czlowieka.Pawel ja tez wiedzialem ze to oszust spokojnie ja sie na to nie nabralem a szczegulnie to co on pisałze musi jechac na jedzenie niema,kredyt wziol i nie splaca takie bajery wciskal.;d ja tylko przed nim ostrzegam zeby potem jakies dzieci albo kto inny na to sie nie nabierał. Walnij + co ci szkodzi . Odnośnik do komentarza
Drzewo:D Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ludzie dbajcie tak powiem o własne dupsko a potem o czyjeś ..... Np: tak żeczy rubcie niewiem przy obecności jeszcze jednej osoby np by nn49261111 POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA Odnośnik do komentarza
Ewcia93♥ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ludzie dbajcie tak powiem o własne dupsko a potem o czyjeś ..... Np: tak żeczy rubcie niewiem przy obecności jeszcze jednej osoby np Własnie , takie "żeczy" róbcie w obecności innych osób , mi raz jakiś gość(polak ) uratował dupsko , mysleli ze kłamie a tu bach on potwierdzil i dla kolesia ban perm ;] Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi