Skocz do zawartości

Uwaga!

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec dzisiaj sie napotkałem na kolesia który ma konto: http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=5249903&tb=w

ja nie wiem co jest z tym kontem jakies dziwne ono jest weszlem tylko na chwilke posciłem 1 losa i od razu bron wygralem ale dobra mniejsza z tym koles o nazwie na tym forum: IJIYXA

kradnie konta mi najpierw kazal sms-a wysłac za 7 zł i mi juz mowi ze da to konto tylko musi miec gwarancje wiec chce moje konto(pare razy mi mowil zebym mo podał.Uwazajcie na tego kolesia i nic nie wysylajcie ani danych niepodawajcie.

mam nawet jeszcze ss z jego storage.8 ak-silver,4 golden de eagle,22 m16a2

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

no tak tylko ze on mowil 7 zl za konto od razu zeby mu wplacic a potem codziennie po 5 zł.o lol zal mi tego czlowieka.Pawel ja tez wiedzialem ze to oszust spokojnie ja sie na to nie nabralem a szczegulnie to co on pisałze musi jechac na jedzenie niema,kredyt wziol i nie splaca takie bajery wciskal.;d ja tylko przed nim ostrzegam zeby potem jakies dzieci albo kto inny na to sie nie nabierał.

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Ludzie dbajcie tak powiem o własne dupsko a potem o czyjeś ..... Np: tak żeczy rubcie niewiem przy obecności jeszcze jednej osoby np

Własnie , takie "żeczy" róbcie w obecności innych osób , mi raz jakiś gość(polak ) uratował dupsko , mysleli ze kłamie a tu bach on potwierdzil i dla kolesia ban perm ;]

musicoo.jpg

Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go .:D

ѦƤƆ4ЄѴЄЯ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Uwaga!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...