Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec dzisiaj sie napotkałem na kolesia który ma konto: http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=5249903&tb=w

ja nie wiem co jest z tym kontem jakies dziwne ono jest weszlem tylko na chwilke posciłem 1 losa i od razu bron wygralem ale dobra mniejsza z tym koles o nazwie na tym forum: IJIYXA

kradnie konta mi najpierw kazal sms-a wysłac za 7 zł i mi juz mowi ze da to konto tylko musi miec gwarancje wiec chce moje konto(pare razy mi mowil zebym mo podał.Uwazajcie na tego kolesia i nic nie wysylajcie ani danych niepodawajcie.

mam nawet jeszcze ss z jego storage.8 ak-silver,4 golden de eagle,22 m16a2

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Mowilem zeby KURWA NIE UFAC MU A WY NADAL SWOJE. Po ryju na zdjeciu mozna nawet sie skapnąć że to podejrzany typ...

Pozatym wystarczy pomyslec na logike za 7zl takie konto

GaimdKk.jpg

Opublikowano

no tak tylko ze on mowil 7 zl za konto od razu zeby mu wplacic a potem codziennie po 5 zł.o lol zal mi tego czlowieka.Pawel ja tez wiedzialem ze to oszust spokojnie ja sie na to nie nabralem a szczegulnie to co on pisałze musi jechac na jedzenie niema,kredyt wziol i nie splaca takie bajery wciskal.;d ja tylko przed nim ostrzegam zeby potem jakies dzieci albo kto inny na to sie nie nabierał.

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Ludzie dbajcie tak powiem o własne dupsko a potem o czyjeś ..... Np: tak żeczy rubcie niewiem przy obecności jeszcze jednej osoby np

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Ludzie dbajcie tak powiem o własne dupsko a potem o czyjeś ..... Np: tak żeczy rubcie niewiem przy obecności jeszcze jednej osoby np

Własnie , takie "żeczy" róbcie w obecności innych osób , mi raz jakiś gość(polak ) uratował dupsko , mysleli ze kłamie a tu bach on potwierdzil i dla kolesia ban perm ;]

musicoo.jpg

Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go .:D

ѦƤƆ4ЄѴЄЯ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...