zbablo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzisiaj kupilem orange box, ale nie wiem jak przejść z darmowego na premium... Na darmowym gram jakis tydzien. Nagrodze +/- za pomoc Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez zbablo Sygnatura By R4donix Odnośnik do komentarza
Pan Jabłko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzisiaj kupilem orange box, ale nie wiem jak przejść z darmowego na premium... Na darmowym gram jakis tydzien. Nagrodze +/- za pomoc Najprościej to zrób nowe konto na steam i tam zainstaluj orange boxa. zbablo 1 Odnośnik do komentarza
zbablo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale chodzi mi o to ze chce miec na tym jednym koncie :/ Sygnatura By R4donix Odnośnik do komentarza
GTS98 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wiesz ze nie musiałeś kupować Orange Boxa tylko mogłeś kupić w sklepie w grze Mann Co. ( Chyba tak ;p) Byle co nawet 0,32 centa = 1,11zł jak dobrze pamiętam i masz premium na tym samym koncie .Wiem że może kupiłeś nie tylko dla TF2 bo tam jest Portal i Half-Lify . A tak to chyba tylko nowe konto . Albo usuń z tego darmowego i zainstaluj tego co kupiłeś . Bo jak ja usuwam to też mi znika z biblioteki [F2P] . zbablo 1 Odnośnik do komentarza
Pan Jabłko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wiesz ze nie musiałeś kupować Orange Boxa tylko mogłeś kupić w sklepie w grze Mann Co. ( Chyba tak ;p) Byle co nawet 0,32 centa = 1,11zł jak dobrze pamiętam i masz premium na tym samym koncie .Wiem że może kupiłeś nie tylko dla TF2 bo tam jest Portal i Half-Lify . A tak to chyba tylko nowe konto . Albo usuń z tego darmowego i zainstaluj tego co kupiłeś . Bo jak ja usuwam to też mi znika z biblioteki [F2P] . Może nie miał jak zrobić przelewu. Usuń tego darmowego i zainstaluj orange boxa.... zbablo 1 Odnośnik do komentarza
zbablo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wielkie Dzieki Za Pomoc Juz działa Sygnatura By R4donix Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi