zajac246 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam Mam problem , mianowicie mam pliki od krzysztofa 1.7. . zainstalowalem sobie plugin iconomychestshop takze jobs i inne . Ale do rzeczy mam wystawion sklep wszystko super kupuje sprzedaje kasa przybywa ale nie ubywa to zanaczy ubaywa ale nie widac pisze komende /money mam np 100,kto cos kupi mam 120,ide do pracy mam 200.kupuje cos np za 100 i dalej mam 200 i w tym rzecz kase ubywa lecz nie widac na komedzie /money ani /money top .Probowalem inne wersje iconomy ale to nic nie daje.Prosze o szybka odp Sorry dysortografia i pisalem szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dziwny problem moze spróbuj na innych plikach http://www.mpcforum.pl/topic/412890-spis-plikow-serwerowych-na-173/ || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac246 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No wlasnie nie chce zmieniac moze jest inny sposob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJazor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja bym powiedział inaczej, błędny plugin.. miałem inne problemy ale podobne. Spróbuj go usunąć i znów wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac246 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Dobra udalo mi sie poradzic z tym bledem ale jest tez inny mam zainstalowany buttonwarp gdy ustawie kase na + za teleport daje ale jak na - to nie odejmuje. @Dzis wlonczylem server i wszystko dziala nie wiem co sie dzialo z serverem Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez zajac246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi