Skocz do zawartości

Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś ma priva, to zawsze wie, jak zrobić, żeby inni mogli grać, narazie nie ma privów, oprócz serwerka siwego, on napisał w swoim temacie jak, poszukaj.I sądzę, że ty nie znasz żadnego priva.

Edytowane przez TheProcekAMD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

@Up Potwierdzam wyższa wypowiedź

1. Pliki warrocka są zbyt dobrze strzeżone

2. Warrock nie pozwoliło by na założenie pirackich serwerów ponieważ były by to zbyt duże straty dla g1

Po pierwsze to nie warrock tylk g1/k2 a oni mają tylko prawwa do udostępniania "warocka international" zgadzam się z tym że pliki serwerowe są zabezpieczone ale tylko w wersji international a jak wiadomo w japoni lub filipinach hackowanie to bardzo karalne przestępstwo dlatego wątpię żeby tamte pliki były tak bardzo zabezpieczone ac o za tym idze łatwiej było by je wykraść i one pewnie potrzebują lekkiej modyfikacji pod warrock'a international i by śmigało

A po drugie to serwera hamahi nie wykryją bo to inna sieć i żeby zdobyć twoje ip to g1 by najpierw musiało iść do hamahi po twoje ip oni by się pewnie nie zgodzili bo dbają o dobro swoich klientów... wtedy g1 by musiało podac sprawę na policje amerykańską i gdyby już policja załatwiła twoje ip od hamahi to wtedy by policja amerykańska się musiała zwrócić do polskiej o pomoc a polska do dostawcy internetu o podanie twoich.... dla mnie to za dużo biurokracji żeby g1 mogło coś z tym zrobić

PS: to jeszcze nie wiem z jakiego kraju jest firma która stworzyła hamahi czyli biurokracji może być jeszcze więcej....

Po trzecie to Siwy jakoś uruchomił serwer na hamahi tylko ma jeszcze mały błąd bo gry nie można wystartować... ale kiedy tylko zadziała już się do niego zapsuje

jeszcze jest możliwość że komp jest za słaby żeby udźwignąć serwer wr i jest potrzebny profesjonalny sprzęt ale się na tym nie znam

Edytowane przez thwwi9
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Warrock   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...