danio704 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witajcie chciałem się dowiedzieć czy istnieje mod loader do serwera z bukkitu jeśli tak proszę o link bo nie umiem trafić na stronkę a chciałem z kolegami pograć na serwie z modem planes za pomoc lecą + Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez danio704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Proszę http://www.minecraftforum.net/topic/382599-173-modloadermp-for-craftbukkit-and-canarynew-mods/ danio704 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio704 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) dzięki stary ale teraz wytworzył się kolejny problem ponieważ gdy odpalam serwer i próbuje zrobić w crafting table cośz tego moda to najpierw przez 1 sec widać obrazek a potem znika nic nie idzie stworzyć Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez danio704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opisz dokładniej co chcesz stworzyć, na pewno poprawnie zainstalowałeś? danio704 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio704 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak instalowałem poprawnie i 5 razy przeczytałem instrukcje i gdy tworze jedną z części samolotu jest pokazany jej obrazek ale tylko przez 1 sekundę a potem znika i nic nie idzie zrobić. A na tym modzie bardzo mi zależy bo wymyśliliśmy fajny event do serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio704 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a Jeśli mam bardziej sprecyzować to chodzi o to żę jak np. tworzysz kilof to ci wyświetla obrazek później a u mnie on jest przez chwile i znika tak jakbym nic nie robił w tym craftingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio0980 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam To samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTwister Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 spróbuj przeinstalować mod loader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio0980 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Bawie sie juz tym 2 dni. Uzywalem z 5 ModLoaderów i cos dalej tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio0980 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Przeinstalowałem I dalej to samo A ty jakiego ModLoadera Używasz jak możesz podaj link Edytowane 7 Stycznia 2012 przez henio0980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ściągnij gotową paczkę. Widać że jesteś amatorem w tworzeniu serwerów więc na pewno coś źle wgrałeś. A jeżeli wolisz sam to obejrzyj http://www.youtube.com/watch?v=Be1v_nVzc40 @down Single a multi to różnica LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio0980 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam 13lat W dodawaniu Pluginów to wszystko ogarniam i dodawanie modów do SinglePlayer też. Tylko mam problem z dodaniem na serwer Sorki ja mam Craftbukkit a to jest normalny serv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio0980 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ma ktoś jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi