Konkretny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, proszę o wyrozumiałość gdyż dopiero zaczynam poznawać świat minecrafta... Mam do was pytanie czy jest jakaś możliwość by powtórzyć wcześniej wpisaną komendę? Czy trzeba za każdym razem pisać /give nick id ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Trzeba za każdym razem, albo sobie zbinduj. Konkretny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkretny Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam jeszcze jedno pytanko co do wpisywanie komend Gdyż wpisanie np; /give nick 43:1 10 - nie działa. Czy to jest problem wersji czy ja coś źle robię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraftowo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Wpisujesz samo "give nick 43 ilość ( np . 10 )" Już bez tej 1 u góry w ID. Żeby dać sobie wpiosujesz "/i ID ilość" Masz plugin Essentialss ? Pomogłem ? Daj + Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Minecraftowo Konkretny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeleX Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Musisz posiadać plugin Essentials Wtedy: /i ITEM ILOSC np. /i dirt 5 Konkretny 1 Brak sygnatury. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkretny Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 1. Gdy wpisuję /i ID ilość - nic się nie ukazuje. 2. Komendy działają tylko przez /give nick id ilość [email protected] A co jeżeli chcę surowiec który jest pod 43 i 1 u góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi