Skocz do zawartości

[PYTANIE]Czy to prawda ,że formuła mistrza podnosi poziom przedmiotu o 3 ?

Allien
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Z góry chce przeprosić moderatora że otwieram temat o treści bardzo podobnej z tym Formuła mistrza - bład działania? oraz za to że otwieram go w tym dziale ale nie znalazłem działu o tytule chociażby „oszukiwanie gracza przez 4stroy.pl”, a powodami tego było:

1. W/w temat w linku został zamknięty

2. Uważam że to iż ponoć wszystko w tym temacie zostało - jak to napisał na końcu postu moderator „Sprawa została wytłumaczona jasno” - za niesłuszne bo nie padła odpowiedź na to pytanie „Jeżeli ulepsza losowo czy nie powinno być to pokazane gracza i napisane wyraźnie w opisie przedmiotu?” swoją drogą ciekawe z czego to wynikło: z niekompetencji moderatora czy może z umyślnego oszukiwania graczy przez 4story

Przejdźmy teraz do sedna tematu ,otóż opis „produktu” jakim jest Formuła Mistrza oferowana w sprzedaży w grze 4story.pl za realne pieniądze, wygląda tak: Formuła Mistrza „Potrzebna, aby przedmiot ulepszyć o trzy poziomy”. Zdanie złożone w ten sposób, wedle poprawnej polszczyzny i pierwszego lepszego polonisty powinno oznaczać że przedmiot w grze po użyciu Formuły Mistrza wskakuje na +3 za każdym razem a tak się nie dzieje czasem tylko tak się zdarzy zazwyczaj jest że wskakuje o +1 lub o +2 !! I tu jest moje pytanie czy ktoś z tym coś zrobi . Dla mnie to podchodzi pod jawne oszustwo, mam tylko nadzieje że jest to błąd w tłumaczeniu 4story i że ktoś kompetentny się tym zajmie i poprawi na coś tego typu - Formuła Mistrza potrzebna, aby przedmiot ulepszyć losowo o jeden, dwa lub trzy poziomy.

A jak nie to trzeba radcę prawnego i zapytać jakie sankcje prawne grożą sprzedającemu w razie pozwów przez klientów, wielu pozwów przypuszczam

Dziękuje za przeczytanie i dyskusje (nie spam) na ten temat

cytat z forum ^^

ex

@up

od kiedy?

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

@up

od kiedy?

Od zawsze ...

@Topic

Hmm, nie znam się teraz na cenach, ale obstawiam

650k-1000K golda

A skąd ją weźmiesz to z Tajnego Dokumentu, ale potrzeba dobre EQ żeby coś zdziałać.

Z Duchów Muchomora, jakoś tak to dropi.

Polecam TD10, ale dużo tam ludzi.

Respi się co 10-12h.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

650k-1500k? co to ma być to nie metin

Chodzą od 1g do 1.5g Mozesz je zdobyć od strażników grzybów są na każdym td pojawiają sie co 12 h mogą byc wszędzie na td, jest też jeden na wyżynie też respi się co 12 h ale na każdym kanale jest jeden

Cwaniaczek się odezwał, dawaj dissa.

W metina nie grałem i nie będę grać w to ścierwo.

Po za tym w 4Story nie grałem z ponad 2 lata i mam prawo zapomnieć.

BunZ jakie 1k golda?Za formule zaplacisz 1tys gold?<hehe>

I od kiedy forluma czelednika odrazu na 100% ulepsza o 3?Wlicz też ze jezeli spali to nie ulepszy;)

Miszczu, dlaczego nie przyjmuijesz dissa, czyżby strach ?

Haha, ale Ty masz teksty, piszesz jak byś był po joint'cie.

@Topic

Jeszcze jedna rada odemnie, jeżeli masz zamiar coś polepszać, a masz kase to tylko czeladnikami, bo tak się najbardziej opłaca.

To tyle odemnie, pozdrawiam miszczuf.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum [PYTANIE]Czy to prawda ,że formuła mistrza podnosi poziom przedmiotu o 3 ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...