GotykPL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam:D mam taki zrąbany problem dotyczący lagów. Gdy mam celownik na spawn np. Alpha to mam lagi, ale gdy odwrócę się to nie mam lagów i gra chodzi płynnie. Tzn. Że w 1 stronę mam lagi a w drugą gra chodzi płynnie;/ Proszę o pomoc. Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!! Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No dużo cie zrozumiałem.. Sterowniki z karty graficznej wgraj nowe.. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zawsze tak masz? Haxy spowalniaja rozgrywke i moze w twojej bazie byl cheater. Anyway wylancz firewalla. Odnośnik do komentarza
Ed Dog Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wyłącz wszystkie śmieci które spowalniają kompa typu Skype GG TS a jak nie dokup ram'u Odnośnik do komentarza
_K4R0LiN4_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hahahahah to biegnij na wrogiego respa plecami nie no żart :P Wyczyść całkowicie PC ze zbędnych programów itd napewno pomoże Odnośnik do komentarza
GotykPL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zrobiłem wsztstko przed grą oprócz dokupowywania ramu. nie będę do laptopa dokupywać ramu bo się nie kali.;/ proszę o następne propozycje. Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!! Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No to może reinstal ca? Zawsze go zrób i jak nie będzie działało to w tedy pisz do nas Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeśli Reinstall nie pomoże, to spróbuj załączyć grę przez Program games booster Powyłączaj wszystkie programy w tym programie i to przyśpieszy grę STILE Odnośnik do komentarza
El_Bober Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Format dysku ? może pomoże . Sygnaturka by Me Odnośnik do komentarza
GotykPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tydzień temu robiłem formata i ściągałem na nowo CA i robiłem reinstala wczoraj i nic nie daje;/ do optymalizacji komputera używam advence system care. On też ma tryb turbo. Proszę o kolejne propozycje:D Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wyjeb laptopa przez okno. bo nic innego nie zrobisz z tym, sprawdziłeś wszystkie możliwe opcje, bez wydawania funduszy. ogólnie laptopy są chujowe, i nie do grania. pozdro Strucel 1 Odnośnik do komentarza
Diesiel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Laptopy są chujowe do grania radziłbym ,abyś zainstalował nowego Windows'a. Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza
GotykPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) @up @x2Up Te odpowiedzi są zbędne... proszę o normalne odpowiedzi!!. ///to była normalna odpowiedź, serio uwierz mi że nic nie zrobisz jeśli nie wydasz kasy... Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Lenart Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!! Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Lenart ma racje .. Chyba że masz laptopa powyżej 4tyś.. .Lenart zmień ten kolor bo nic nie widać co napisałeś Odnośnik do komentarza
GotykPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 może by jakieś normalne odpowiedzi a nie nabijanie postów? Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!! Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Podaliśmy ci wszystkie możliwe rozwiązania. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 sam nabijasz posty. EOT. Zainwestuj w stacjonarny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi