Sellzx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) SS: ///niezły paint bocie... czemu ta 3 z przodu jest tak oddalona? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Lenart Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czym tutaj sie chwalisz? Bo nic specialnego tu nie widze. Strucel 1 Odnośnik do komentarza
Sellzx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 400 Tys GPB 2.83 Rati oNa TYm levleu 7 Medal ITaka kasa poka swoje to boki bd zrywal zalu ;][ ///chyba GP idioto ... GPB masz w Wielkiej Brytanii kretynie... Odnośnik do komentarza
SaintSinners Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) zalosne na tym lvl 460 unb z + a normlanych unb mniej? jestes smieszny jedziesz na haxie wydajesz na nx zaraz reporta do nexona wysylam a tu scren na jego screnie widac nick : Gofry na stronie nexona widac te same kd no i prosze bedzie ban do tego twoja kasa na screnie jest podrobiona i to widac a tak naprawde masz 200gp do tego dochodzi 55 combo na Desert Fox i 82 na Dt hahahahahaha Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez SaintSinners moortPL i dodo2111 2 Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) lamo tylko że widac że po prostu wjebłeś tam 3 przed ilością GP więc zamknijcie ten temat, bo gostek się chwali fotomontage... Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Nitaki Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No to dzieki sz.p konfidwntowi zamykam temat. Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Omg ! Wydaje kase w Nx'y jak w najbliższym czasie dostanie bana GZ dla ciebie ! Do konta K/D - Słabe, jak bym założył nowe acc to miałbym 5,0 GP - Pff.. Miałem więcej napier**lając Cabiny non stop Nx- też miałem więcej wydałem 200zł. ale nie hackowałem STILE Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> Combat Arms -> Media" do: "FPP -> Combat Arms". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi