Chuudy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Proszę was o pomoc potrzebuje pomocy chcę odblokować porty ale nie mam zielonego pojęcia gdzie wejść i co wpisać ;d Ruter taki Thomson twg850-4u A instrukcja gdzie sie znajduje all po zalogowaniu na 192.168.0.1 -> http://www.upc.pl/pdf/upc_instrukcja_obslugi_modemu_thomson_twg850-4u.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic42 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dla Win 7: Panel Sterowania> Zapora systemu windows>Ustawienia Zaawansowane>Reguły Przychodzące/wychodzące>Nowa reguła. Mam nadzieje że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuudy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam znalazłem ale jak to skonfigurować weby port 25565 był odblokowany ;( Ref Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Chuudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi