blacha212 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Więc tak od pewnego czasu gdy włączam mw2 multi pokazuje się menu i robi się zwiecha raz zawiecha mija innym razem nie , tak samo w sp pokazuje się logo infinity i się zacina jednak po chwili mogę grać. Sterowniki do karty graficznej mam zaktualizowane komp spełnia wymagania więc w czym leży problem? Odnośnik do komentarza
Andrzej13 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 właśnie mam to samo... Spacja666 1 Slowniczek Odnośnik do komentarza
Suchy94 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tez to mam nasmieszniejsze jest to ze wczesniej smigalo gładko Odnośnik do komentarza
Spacja666 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wiesz co Blacha że ja też tak często mam, zazwyczaj wtedy gdy nacisnę szukaj serwerów. Przestaje lagować jak już znajdzie wszystkie serwery. A ty Andrzej masz zajebistą sygnaturę! Haha + się za nią należy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi